Sütikellék Blog
Hogyan használjuk az egyes cukrászati, sütési kellékeket, alapanyagokat és eszközöket? Segítek!
Kezdő cukrászként nekem is okozott fejtörést egy-egy eszköz, vagy alapanyag, amit szemlélve elképzelésem sem volt, hogy vajon ez mi lehet? Biztos, hogy a konyhában kell ezt használni?
Ha neked is jutottak már hasonlók eszedbe, vagy elakadtál valahol, esetleg olvasgatnál, akkor nézz szét a cikkek között, hogy további hasznos információkkal bővíthesd tudásodat!
Macaronok karácsonyi díszítése
A macaronok általában önmagukban is dekoratívak tudnak lenni, de Karácsonykor lehet egy kis plusz dekorálást is adni nekik, amitől még kívánatosabbak lesznek. Ehhez találtam egy ügyes megoldást, amelyet most szeretnék megmutatni nektek.
Tuile készítése
A Tuile francia eredetű, általában íves formájú sült ostya, amelyet leggyakrabban tésztából készítenek. Ezeket legtöbbször más ételek kísérőjeként, vagy sütemények díszítéseként használjuk fel, amelyek készülhetnek édes és sós változatban is.